torsdag 11 september 2014

Barcelona 2014: Medelhavssalt på skinnet (28.6)


Äh, jag kan lika gärna ta sista dagen på resan när jag nu ändå håller på... Inte många timmar kvar i Barcelona! Sista dagen skulle vi checka ut elva, äta lunch och ta oss till flyget. Men en sak hade vi väldigt mycket ogjord ännu - vi hade ju nätt och jämnt sett en strand på nära håll! Så kunde vi ju inte ha det. Våra 3½ dagar i Spanien kunde definitivt ha fått vara fler, men kändes ändå helt okej. Men! Om den där sista dagen hade varit hel istället för halv hade jag inte haft något alls emot att hänga länge på stranden och strosa runt i Barceloneta, stadsdelen vid stranden.


Vi hann i alla fall både bada och ligga i sanden och njuta av förmiddagssolen innan det var dags att gå tillbaka. Det var inget fel alls på den promenaden som avslutning på resan! (Förutom om vi räknar med mina vid det laget ganska deformerade, vätskefyllda korvfötter...)



När vi kom tillbaka till hotellet hade vi tio minuter till godo för att samla ihop våra saker och checka ut, så duschen fick vi skippa. Medelhavssaltet vi hade på skinnet fick följa med hem. På återseende, Spanien!

Inga kommentarer: