måndag 10 februari 2014

Alltså, det här var ju lite snopet.

I december nån gång köpte vi Edvins första par skridskor, och så började vi vänta på minusgrader och is. Och vi väntade. Och vi väntade.

Och vi väntade till en bra bit in i januari. Då blev det kallt. Men oj, det blev så kallt att isen inte alls lockade sådana mesar som oss. Så vi väntade på mildare väder. Och väntade.

Och det blev mildare väder. En vecka eller så, men så kort ställtid har tydligen inte vi...

Och det blev ännu mildare väder - så till den milda (!) grad att fåglarna kvittrar, barnen går med kurakläder och rinken numera lär vara isfri.

Om den här vintern får till det där LAGOM snart så kommer jag att vara lite besviken. Men ännu hoppas jag. Annars får vi alltid lura i Edvin att tanken med skridskor är att betten ska fungera som kölar när man klafsar fram i lera.

2 kommentarer:

Sara sa...

Jag känner mig också besviken. Har varken hunnit skida eller skrinna ännu i vinter :( och vi bor BREDVID rinken :D Det kändes nästan lite vemodigt idag när jag kom och inte ens lamporna i rinken var på. De brukar nämligen lysa till klockan 22:30 VARJE dag hela vintern men idag var det bara svart.

Mia sa...

Ja, hoppas hoppas att det hinner bli lite finvinter ännu! Barnen har hunnit skida en eller två gånger, men bara på gården, själv har jag inte ens riktigt koll på var mina skidor är...